Ziua Profesiilor Liberale din România, a X-a ediție

Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR) organizează joi, 2 noiembrie 2017, la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden (Calea Dorobanților nr. 50B, Sector 1, București), cea de a X-a ediție a Conferinței “Ziua Profesiilor Liberale din România “, care este celebrată în fiecare an.

Tema Conferinței din acest an este “Profesiile liberale - oportunități și riscuri“, aspect care evidențiază rolul și importanța profesiilor liberale pentru societate, precum și contextul în care membrii acestora își desfășoară activitatea în vederea realizării binelui public.

La Conferintă vor participa reprezentanți ai asociațiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre UPLR, ai unor autorități publice, instituții și organizații relevante pe plan național.

Lucrările Conferinței vor începe la orele 09:30 și se vor încheia la ora 13:30.

Înregistrarea participanților se va face între orele 09:00 - 09:30.

Persoanele care doresc să participe la lucrările Conferinței și nu sunt sponsorizate de asociațiile membre sau nu dețin calitatea de invitat, vor achita o taxă de 250 lei.

Confirmarea participării la eveniment se va face până la data de 27 octombrie 2017, inclusiv, la tel/fax: 021.312.45.82 sau pe adresa de e-mail uplr@uplr.ro