Workshop-ul “Inovarea – calea spre succes a companiilor din România”- Iaşi, 6 aprilie 2013

AMCOR, în calitate de partener media vă invită să participaţi la workshop-ul “Inovarea – calea spre succes a companiilor din România”.

Evenimentul este organizat pe data de 6 aprilie 2013, de către  Fundaţia Română pentru Inteligenţa Afacerii în colaborare cu Şcoala Doctorală de Economie şi Administrarea Afacerilor, Univ. ”Al. I. Cuza” Iaşi, în parteneriat cu Institutul Naţional de Inventică, Iaşi, Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării, Bucureşti şi AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România.

Workshop-ul “Inovarea – calea spre succes a companiilor din România” va avea loc în cadrul Centrului de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor Ideo, Iași.

Prin acest workshop, Fundaţia Română pentru Inteligenţa Afacerii lansează o serie de întâlniri şi evenimente menite să coaguleze parteneriate colaborative între reprezentanţi ai unor diverse organizaţii, cu scopul dezvoltării prin inovare în Regiunea Nord-Est.

Acest eveniment vă oferă oportunitatea de a interacţiona direct cu alţi reprezentanţi ai unor firme de consultanţă, ai mediului academic, ai unor asociaţii de specialitate şi alti specialişti ce vor furniza cazuri concrete de business, care vor demonstra cum experienţa pozitivă în inovare poate deveni un instrument strategic de optimizare a performanţei firmei.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe 70 de invitaţi: manageri din sectorul privat, investitori şi întreprinzători, în special din sectorul IMM, lideri ai asociaţiilor profesionale, patronatelor şi organizaţiilor non guvernamentale, consultanţi, studenţi, masteranzi şi doctoranzi.

În cadrul evenimentului vor fi supuse discuţiei următoarele aspecte:

  • Situaţia actuală a inovării: o analiză comparativă Uniunea Europeană – România;
  • Prezentarea Strategiei Naţionale de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare 2007-2013;
  • Rolul inovării în dezvoltarea unei firme;
  • Modalităţi şi tipuri de inovare;
  • Soluţii pentru finanţarea inovării;
  • Studii de caz – impactul inovării în firmă.

Pentru mai multe detalii şi pentru înscriere, consultaţi site-ulevenimentului: http://events.bxb.ro/workshop-inovarea-calea-spre-succes-a-companiilor-din-romania/.

Persoane de contact:

Burtă Florin

E-mail: florin.burta@bxb.ro

Telefon: 0742.427.026

Gentimir Irina-Elena

E-mail: irina.gentimir@bxb.ro

Telefon: 0754683316