Studiu publicat: Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2010-2011

 

AMCOR a publicat studiul "Piața de consultanță în management din România în perioada 2010-2011".


Studiul se bazează pe cercetarea de piață derulată în perioada 1 noiembrie -20 decembrie 2010, a cărei rezultate au fost validate în cadrul unei întâlniri de tip focus group cu reprezentanți ai mai multor firme de consultanță.

Lucrarea cuprinde informații despre evoluția cererii de consultanță în 2010 și tendințele pentru 2011, despre organizarea firmelor de consultanță, despre competențele și experiența consultanților, despre exportarea serviciilor de consultanță, precum și despre AMCOR.

Studiul nu conține un punct de vedere al organizațiilor client, cumpărătoare sau utilizatoare de servicii de consultanță privind piața de consultanță în 2010, însă acest aspect va fi clarificat pe parcursul cercetării de piață pe care AMCOR o întreprinde în rândul clienților în acest moment.

"Piața de consultanță în management din România" este disponibil gratuit firmelor membre, în secțiunea Materiale profesionale, precum și celor care au participat la cercetarea de piață.

Pentru a comanda acest studiu, vă rugăm să completați formularul de înscriere și să îl trimiteți scanat, la adresa de e-mail raluca.hau@amcor.ro sau pe fax, la numărul 031/817.44.81.