Sesiune de atestare națională AMCOR

AMCOR organizează în perioada 5-6 aprilie a.c. o nouă sesiune de atestare și reatestare a firmelor de consultanță membre.

AMCOR este singura organizație din România care acordă un atestat profesional firmelor de consultanță și training în management, valabil 3 ani din momentul obținerii.

În prezent peste 80% dintre firmele de consultanță membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare și dețin statutul de „membru atestat”, http://amcor.ro/menu/Atestare-naional.html. Conform statutului Asociației, art.5, parcurgerea procedurii de atestare/reatestare la termenele prevăzute este o condiție obligatorie pentru menținerea calității de membru.

După parcurgerea procedurii de atestare, consultanții seniori din firmă ce îndeplinesc condițiile preliminare referitoare la experiență și educație, pot aplica pentru titlul de CMC, Certified Management Consultant (cea mai importantă distincție în profesia de consultant în management). În prezent, doar 35 de colegi dețin titlul de CMC.

Pașii necesari pentru a parcurge procedura de atestare națională sunt:

  1. plata taxei de atestare, în cuantum de 100 Euro. Dacă doriți să participați la atestare, vă rog să îmi transmiteți acest lucru și vă voi trimite factura proformă aferentă.
  2. trimiterea Anexelor 1-5 ale dosarului de atestare (disponibil la http://amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html), în format electronic, la adresa alexandra.pusca@amcor.ro
  3. trimiterea dosarului de atestare, în format fizic, la sediul AMCOR (str.Ion Brezoianu, nr.47-49, bl.Liric, sc.B, ap.166, sector 1, București).

Termenul limită pentru plata taxei de examinare, pentru trimiterea Anexelor 1-5 și pentru transmiterea Dosarului de Atestare (în format fizic) este 9 martie 2012.