Sesiune certificare internațională CMC - 8 decembrie 2017

AMCOR organizează pe data de 8 decembrie 2017, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC la care vor putea participa toți consultanții în management din România care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).


Ce reprezintă CMC (Certified Management Consultant)

Standardul CMC, dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultantă în Management (ICMCI), oferă - celor ce îi depășesc exigențele - titlul de Certified Management Consultant, recunoscut internațional în peste 45 de țări. CMC este singura certificare disponibilă pentru consultanții în management, o garanție a profesionalismului și eticii profesionale a celui care deține această certificare.


Categoriile certificării CMC sunt conform statutului AMCOR următoarele:

CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).

CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării (ex. retragere din activitate, funcționar public etc.), dar care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

 

Pentru detalii vă rog contactați AMCOR - alexandra.pusca@amcor.ro, tel. 0722.599.503

http://www.amcor.ro/menu/Certificare-internaional.html