Sesiune certificare CMC, 31 mai 2017

AMCOR organizează pe data de 31 mai 2017, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC la care vor putea participa consultanți în management din România care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Spre deosebire de sesiunile anterioare, începând de anul trecut, persoanele care nu au mai participat până acum la sesiunile de certificare CMC vor parcurge o etapă de precalificare care presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze a 3 proiecte importante până pe data de 12 mai 2017 la adresa de e-mail alexandra.pusca@amcor.ro, urmând ca, de îndată ce le este acceptată participarea la sesiune să poată începe pregătirea dosarului CMC propriu-zis.

Consultanții care vor participa la recertificare nu vor parcurge această etapă de precalificare, fiind invitați să completeze și să trimită direct dosarele de recertificare CMC până pe data de 22 mai 2017.

Vă rugăm să respectați aceste date pentru ca membrii comisiei de certificare CMC să aibă timpul necesar pentru verificarea dosarelor și transmiterea eventualelor observații.

Documentele necesare pentru pregătirea dosarului pot fi descărcate accesând link-ul: http://www.amcor.ro/menu/Certificare-internaional.html sau poate fi descărcat aici: CMC - documentatie.rar

Dosarul se redactează în limba engleză, dar susținerea interviului se poate face și în limba română.

Certificatul CMC este valabil pentru o perioadă de 3 ani și este recunoscut la nivel internațional în 46 de state.

Detalii suplimentare privind planificarea interviurilor vor fi transmise în timp util tuturor participanților. 

Taxe de participare sesiune CMC:

Certificare CMC - 300 euro (pentru consultanții care participă prima oară la sesiunea CMC); Recertificare CMC - 200 euro

Taxe anuale pentru menținerea titlului CMC:

150 euro/an pentru consultanții CMC care provin din firme membre AMCOR; 250 euro/an pentru consultanții CMC care nu sunt angajați în firme membre AMCOR.