Sesiune atestare/reatestare națională AMCOR - 15 octombrie 2014

AMCOR organizează pe data de 15 octombrie a.c. o nouă sesiune de atestare și reatestare națională a firmelor de consultanță înscrise în Asociație.

AMCOR este singura organizație din România care acordă un atestat profesional firmelor de consultanță și training în management, valabil 3 ani din momentul obținerii.

În prezent peste 80% dintre firmele de consultanță membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare și dețin statutul de „membru atestat”, http://amcor.ro/menu/Atestare-naional.html. Conform statutului Asociației, art.5, parcurgerea procedurii de atestare/reatestare la termenele prevăzute este o condiție obligatorie pentru menținerea calității de membru.

Procedura de atestare națională poate fi descărcată de aici: http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html

După parcurgerea procedurii de atestare, consultanții seniori din firmă ce îndeplinesc condițiile preliminare referitoare la experiență și educație, pot aplica pentru titlul de CMC, Certified Management Consultant (cea mai importantă distincție în profesia de consultant în management). 

Pașii necesari pentru a parcurge procedura de atestare națională sunt:

  1. plata taxei de atestare, în cuantum de 100 Euro. Dacă doriți să participați la atestare, vă rog să îmi transmiteți acest lucru și vă voi trimite factura proformă aferentă.
  2. trimiterea Anexelor 1-5 ale dosarului de atestare (disponibil la http://amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html), în format electronic, la adresa alexandra.pusca@amcor.ro
  3. trimiterea dosarului de atestare, în format fizic, la sediul AMCOR (str.Ion Brezoianu, nr.47-49, bl.Liric, sc.B, ap.166, sector 1, București).

Pentru a verifica dacă atestatul dvs. a expirat vă rugăm să accesați link-ul: http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html

Termenul limită pentru plata taxei de examinare, pentru trimiterea Anexelor 1-5 și pentru transmiterea Dosarului de Atestare (în format fizic) este 19 septembrie 2014.