Sesiune atestare/reatestare națională, 31 martie 2016

AMCOR organizează, pe data de 31 martie 2016, o nouă sesiune de atestare și reatestare națională a firmelor de consultanță înscrise în Asociație. În funcție de numărul de firme înscrise, sesiunea se va desfășura în una sau două zile lucrătoare în perioada mai sus menționată.

Conform deciziei Consiliului Director AMCOR din 25 ianuarie 2016, comisia de atestare națională este alcătuită din următoarele persoane: dl. Norbert Hoeckl (președintele comisiei), dl. Marian Mocan (membru), dl. Cristian Găină (membru) și dl. Costin Sorici (membru supleant).

Valabilitatea certificatelor de atestare poate fi verificată accesând link-ul de mai jos:
http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html

În prezent peste 80% dintre firmele de consultanță membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare și dețin statutul de „membru atestat”. Conform statutului Asociației, art.5, parcurgerea procedurii de atestare/reatestare la termenele prevăzute este o condiție obligatorie pentru menținerea calității de membru. AMCOR este singura organizație din România care acordă un atestat profesional firmelor de consultanță și training în management, valabil 3 ani din momentul obținerii.

Procedura de atestare națională poate fi descărcată de aici: http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html

După parcurgerea procedurii de atestare, consultanții seniori din firmă ce îndeplinesc condițiile preliminare referitoare la experiență și educație, pot aplica pentru titlul de CMC, Certified Management Consultant (cea mai importantă distincție în profesia de consultant în management). 

Pașii necesari pentru a parcurge procedura de atestare națională sunt:

  1. plata taxei de atestare, în cuantum de 100 Euro. Dacă doriți să participați la atestare, vă rog să îmi transmiteți acest lucru și vă voi trimite factura proformă aferentă.
  2. trimiterea Anexelor 1-5 ale dosarului de atestare (disponibil la http://amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html), în format electronic, la adresa alexandra.pusca@amcor.ro
  3. aducerea dosarului de atestare, în format fizic, la sediul AMCOR în ziua susținerii interviului (str.Ion Brezoianu, nr.47-49, bl.Liric, sc.B, et.2, ap.166, sector 1, București).

Termenul limită pentru plata taxei de examinare și pentru trimiterea dosarului în format electronic este 14 martie 2016.

La sesiune pot participa numai firmele și persoanele fizice autorizate care sunt înscrise în AMCOR.