Sesiune atestare națională AMCOR, 30 martie 2017

AMCOR organizează, pe data de 30 martie 2017, o nouă sesiune de atestare și reatestare națională a firmelor de consultanță înscrise în Asociație. 

Valabilitatea certificatelor dvs. de atestare poate fi verificată accesând link-ul de mai jos:
http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html

În prezent peste 80% dintre firmele de consultanță membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare și dețin statutul de „membru atestat”. Conform statutului Asociației, art. 5, parcurgerea procedurii de atestare/reatestare la termenele prevăzute este o condiție obligatorie pentru menținerea calității de membru. AMCOR este singura organizație din România care acordă un atestat profesional firmelor de consultanță și training în management, valabil 3 ani din momentul obținerii.

Procedura de atestare națională poate fi descărcată de aici: http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html

Pașii necesari pentru a parcurge procedura de atestare națională sunt:

  1. plata taxei de atestare, în cuantum de 100 Euro. Dacă doriți să participați la atestare, vă rog să îmi transmiteți acest lucru și vă voi trimite factura proformă aferentă.
  2. trimiterea Anexelor 1-5 ale dosarului de atestare (disponibil la http://amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html), în format electronic, la adresa alexandra.pusca@amcor.ro
  3. aducerea dosarului de atestare, în format fizic, la sediul AMCOR în ziua susținerii interviului (str. Avram Iancu, nr. 22, et. 1, sector 2, București).

Termenul limită pentru plata taxei de examinare și pentru trimiterea dosarului în format electronic este 10 martie 2017. Vă rugăm să respectați aceste date pentru ca membrii comisiei de atestare națională să aibă timpul necesar pentru verificarea dosarelor.

La sesiune pot participa numai firmele și persoanele fizice autorizate care sunt înscrise în AMCOR.