S-a lansat cea de-a treia editie AMCOR Awards

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) are deosebita  plăcere de a anunţa lansarea celei de-a treia ediţii a AMCOR Awards - concursul care premiază excelenţa în consultanţa în management şi de afaceri din România. AMCOR Awards reprezintă etapa naţională a Constantinus International şi Constantinus European Award.

AMCOR Awards - Recunoaşte excelenţa în consultanţă în management din România se adresează consultanţilor individuali şi companiilor de consultanţă membre AMCOR care deţin o reputaţie excelentă pe piaţa de afaceri din România şi care au adus o contribuţie importantă în promovarea standardelor profesionale ridicate în acest domeniu şi deţin evaluări excepţionale din partea partenerilor lor de afaceri.

Prin intermediul acestui concurs, AMCOR îşi propune să premieze misiunile de consultanţă în management şi de afaceri care au reuşit să promoveze în mediul de afaceri din România standarde calitative înalte, o comunicare eficientă între client şi consultant, precum şi inovarea în domeniul consultanţei în management şi de afaceri.

 Perioada de desfăşurare pentru anul 2015:

 a)  Termene cheie:

Lansarea- 1 septembrie 2015

1 septembrie - 15 octombrie 2015- Perioada de depunere a dosarului de candidatură

15 - 20 octombrie 2015 - Verificarea dosarului de candidatură

 20 - 27 octombrie 2015- Evaluarea proiectului de către membrii Juriului AMCOR Awards

28 - 30 octombrie 2015 - Susţinerea interviului

31 octombrie -  3 noiembrie  2015- Desemnarea câștigătorilor

b)  Ceremonia de decernare a premiilor AMCOR Awards

Documentaţia necesară pentru înscrierea în concursul AMCOR Awards este disponibilă aici .

Persoanele interesate să participe la acest concurs sunt rugate să transmită dosarul de candidatură până pe data de 2015 la adresa teodora.buga@amcor.ro