S-a lansat Revista International Coaching News cu nr.7

International Coaching News anunţă lansarea revistei cu nr.7 care este focusată pe coaching-ul pentru relaţii. Revista  este acum disponibilă în mediu online.

Revista International Coaching News cu nr.7 conţine instrumente utile pentru coaching, idei pentru dezvoltare personală alături de tehnici pentru dezvoltare profesională.

Această ediţie este bogată şi conţine o varietate de teme precum relaţii personale, relaţii în afaceri, mentoring, meditaţie sau gestionarea relaţiilor conflictuale dificile dacă este cazul.

Pentru această ediţie s-a colaborat cu antrenori experţi, autori foarte cunoscuţi. În urma acestei colaborări a rezultat o mini-revistă în limba poloneză.

Toate acestea pot fi downloadate gratuit accesând link-ul  http://www.international-coaching-news.net/members-area/ şi introducând adresa de e-mailul.

Dacă doriţi să contribuiţi cu articole pentru revista nr.8 ICN cu tema coaching-ului în cariera, încă puteţi să le mai transmiteţi.

Echipa The International Coaching News caută scriitori, autori sau jurnalişti a căror articole să lanseze şi să realizeze mini-revista online ICN în limba română.

ICN este cea mai mare revistă pentru coaching în lume. A fost dezvoltată cu scopul de a oferi suport în domeniul coaching-ului şi dezvoltării personale precum şi informaţii esenţiale pentru practicanţi sau viitori antrenori. În acest moment are 24.000 de cititori în 21 de ţări şi cupinde aspecte ale coaching-ului la nivel internaţional.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să transmiteţi un email la adresa ioana@international-coaching-news.net sau la numărul de la telefon 0034642369834.