Programul de cursuri AMCOR - ianuarie-martie 2018

AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) vă propune o nouă serie de cursuri “Consulting – Tools, Skills & Ethics”.

Scopul organizării acestor cursuri tematice este acela de a vă ajuta să vă familiarizați cu concepte specifice domeniului, să aflați care sunt cele mai importante cunoștințe, competențe și aptitudini pe care ar trebui să le aibă un consultant în management, dar și să interacționați cu profesioniști care activează pe piața de consultanță în management de mai mulți ani și care cunosc specificul local al acesteia.

În același timp, cursurile vă vor oferi posibilitatea de a vă crea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă consultanța în management și cum puteți și pe viitor după participarea la acest curs să vă perfecționați pentru a le putea oferi potențialilor beneficiari servicii de consultanță în management de calitate, dar și etice.

Cursurile pe care vi le propunem pentru primul trimestru din 2018 sunt:

1. Financial Management, 
Claudiu Bistriceanu, Director al Departamentului Business Advisory, BDO Business Advisory - 29 ianuarie 2018
2. Consultanța în management: knowledge, competence & skills, Mihai Svasta, ICG Integrated Consulting Group - 12 februarie 2018
3. Consultanța în management: organizarea firmei, onorarii și prețuri, etică și deontologie profesională, Mihai Svasta, ICG Integrated Consulting Group - 19 martie 2018

Pentru mai multe detalii vă rog să accesați: http://www.amcor.ro/menu/Formare-profesionala-pentru-consultanti.html

Vă așteptăm cu drag la cursuri!