Prezentări Conferința AMCOR-BERD ”Consultanță în management. Inovare în afaceri”


Asociația Consultanților în Management în România (AMCOR) și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) au organizat vineri, 14 noiembrie 2014, conferința cu tema Consultanță în management – Inovare în afaceri”.

Evenimentul a avut loc în cadrul hotelului Howard Johnson, sala Iridium (Calea Dorobanților, nr. 5-7, București) de la ora 9:00.

Conferința a fost structurată în două părți: una de prezentări și una de sesiuni interactive.

Prezentările speakerilor:
1. Dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanță în afaceri - Programul BERD Small Business Support în România (Daniela Marin, Director Program, BERD Small Business Support)
2. Studiu de caz: Neuromed - ingredientele succesului (Mihai Bocai, Telliso; Lucian Florea, Neuromed)
3. Standardul EN 16114 - un instrument de lucru pentru consultanți și clienții lor (Mihai Svasta, ICG Integrated Consulting Group)
4. Inovare strategică - parcursul și provocările CMC (Constantinos Stavropoulos, International Council of Management Consulting Institutes)
5. Cum aplic inovarea în afacerea mea? (Mihai Svasta, ICG Integrated Consulting Group)
6. Inovarea și represiunea inovării (Brian Ing, United Kingdom Industry Management Consulting)

Sesiunile interactive s-au axat pe patru mari teme: Accesul la finanțare pentru inovare în afaceri, Maximizarea beneficiilor obținute din consultanță, BERD - Programul Small Business Support și AMCOR - Consultanța în management din România.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai firmelor de consultanță din România și din străinătate (din Marea Britanie, Grecia și Iordania), beneficiari ai misiunilor de consultanță, dar și reprezentanți ai unor asociații profesionale românești. 

Agenda evenimentului poate fi accesată aici în limba română sau aici în limba engleză.

Le mulțumim tuturor persoanelor care au participat la eveniment și vă așteptăm cu drag și la evenimentele noastre viitoare.