Practică de calitate pentru manageri, manageri de calitate în practică - stagiul al II-lea

Proiectul de practică POSDRU 81513 - "Practică de calitate pentru manageri, manageri de calitate în practică" implementat de ASE București și AMCOR continuă activitățile prin organizarea celei de-a doua sesiuni de stagii de practică pentru studenții de la programele de masterat ale ASE București.

Vă consultăm în acest sens cu privire la dorința firmei dvs. de a iniția/continua colaborarea în cadrul proiectului prin organizarea de stagii de practică.

Vă invităm joi, 29 noiembrie 2012, ora 17.00, în sala 1502 la o dezbatere privind experiența acumulată, noile modificări aduse proiectului și stabilirea unor direcții de îmbunătățire a activităților derulate.

Perioada estimată pentru desfășurarea stagiilor de practică este februarie - mai 2013.

De asemenea, dorim să îmbunătățim și procedura de selecție și recrutare, iar dacă în acest sens, și nu numai, există propuneri din partea dvs. vă rugăm să le transmiteți la adresa de e-mail: razvan.dobrea@man.ase.ro până la data de 26 noiembrie 2012, spre a fi centralizate și supuse analizei.

Vă rugăm, dacă acest lucru este posibil, să vă stabiliți preliminar și numărul de locuri de practică potențial a fi oferite pentru această nouă sesiune de stagii de practică, astfel încât să putem asigura încadrarea proiectului în indicatorii stabiliți.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul proiectului http://www.practicamanager.ase.ro/

 

Cu cele mai alese gânduri,

Conf. univ. dr. Răzvan Cătălin DOBREA