Piața de consultanță din România din perspectiva organizațiilor client

 

AMCOR, Asociația Consultanților în Management din România derulează până la data de 20 aprilie a.c. cercetarea de piață online adresată organizațiilor client, cumpărătoare sau utilizatoare de servicii de consultanță și training în management.


Cercetarea își propune să  evidențieze care sunt serviciile de consultanță cel mai frecvent solicitate și motivația apelării la acestea, care sunt canalele cel mai frecvent utilizate pentru a contracta un serviciu de consultanță, costurile angajate de clienți, gradul de acceptanță al sistemelor de onorarii, etc.

Chestionarul este disponibil aici: completarea sa durează aprox. 3 minute și se poate realiza și sub rezerva anonimatului.

În cazul în care reprezentați o organizație cumpărătoare sau utilizatoare de servicii de consultanță în management, vă rugăm să alocați timpul necesar pentru completarea chestionarului. Respondenții vor primi un exemplar tipărit din studiul "Onorarii și sisteme de onorarii în consultanță" si un exemplar al materialului "Selectarea si utilizarea consultantilor".

O sinteză a rezultatelor va fi publicată în cursul lunii Mai 2011.