Membrii AMCOR beneficiază de un discount de 20% la toate ofertele de publicitate International Coaching News

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) a încheiat un parteneriat media cu publicaţia on–line International Coaching News. În baza acestui parteneriat, membrii AMCOR beneficiază de un discount de 20% la toate ofertele de publicitate ICN şi o pagină întreagă în revista ICN la preţul de £250 + VAT(în mod normal la £390+ VAT).

Pentru a afla mai multe detalii privind această ofertă de publicitate, vă rugăm să trimiteţi un e-mail către ioana@international-coaching-news.net, Consultant Media.

Despre International Coaching News

International Coaching News este o revistă online, creată de către profesionişti în top din lumea coaching-ului. A fost dezvoltată să sprijine domeniul coachingului, al dezvoltării personale şi cel al business-ului. Oferă informaţii esenţiale către antrenorii practicanţi sau antrenorii viitori şi încurajează vizitatorii şi cititorii să interacţioneze cu privire la punctele generale de interes avute.

ICN este revista online trimestrială care are 24.000 de cititori în 21 de ţări şi livrează noutaţi în domeniu. Cu noi, veţi avea ocazia să citiţi diferite aspecte despre coaching, cum şi de ce se diferenţiază şi profitul pe care îl puteţi avea, coaching-ul fiind nu doar o modalitate de dezvoltare personală ci şi un avantaj în afaceri.

International Coaching News (iCN) - numărul 1 în lumea coaching-ului pentru viaţă şi afaceri!

Echipa ICN

www.international-coaching-news.net