Forumul Performanţă, Strategie şi Balanced Scorecard în România 2012 – cel mai important eveniment al anului în managementul performanței, dedicat profesioniștilor din România

 

AMCOR, în calitate de partener media, împreună cu Acumen Integrat, vă invită să participaţi la Forumul Performanţă, Strategie şi Balanced Scorecard în România 2012. Forumul va avea loc la Bucureşti, în perioada 16-18 mai 2012, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Pe parcursul a trei zile, Forumul va reuni profesioniști din țară și străinătate, cu interes în managementul performanţei. Evenimentul este format din două module: un Masterclass de o zi susţinut de către doi experţi internaţionali cu rezultate excepționale în domeniul strategiei, managementului performanței și Balanced Scorecard, precum și două zile de conferinţă, dedicate bunelor practici în organizațiile din România.

Forumul va începe pe data de 16 mai cu un Masterclass în limba engleză, susținut de: Dr. Ahmed Samy, Directorul Biroului de Strategie și Management al Performanței, din cadrul Western Region Municipality, Guvernul Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite şi de Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud, Consilier al Ministrului Muncii din Arabia Saudită, vicepreședinte Dezvoltare Organizațională în cadrul Savola Group și Director Executiv al Institutului Madinah pentru Leadership și Antreprenoriat. În cadrul celor două sesiuni de Masterclass se vor analiza studii de caz ample și se vor oferi sfaturi practice despre implementarea și utilizarea sistemelor de management al performanței, precum Balanced Scorecard, atât la nivelul organizațiilor private, cât și al celor publice.

Pe 17 și 18 mai, Forumul va continua cu două zile de conferință, în limba română. Pe parcursul acestora, vor fi prezenți experți români din companii precum OMV Petrom, Continental Automotive, EFG Retail Services, Freescale Romania, Scandia Food, Ambient și MediaPro Studios. Aceștia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz detaliate în cadrul a patru secțiuni:

  • Strategie și planificare strategică;
  • Sisteme de management al performanței bazate pe Balanced Scorecard;
  • KPI și criterii de performanță;
  • Sisteme de bonusare și cultură organizațională orientată spre performanță.

Scopul evenimentului este să faciliteze transferul expertizei şi împărtăşirea experienţei în implementarea și utilizarea instrumentelor și sistemelor de management al performanţei, la diferite niveluri organizaționale către profesioniștii din România interesaţi de această capabilitate organizaţională.

Membrii AMCOR vor beneficia de un discount de 65 de euro pentru înregistrarea ca participanţi la Masterclass (16 mai) şi de un discount de 65 de euro pentru înregistrarea ca participanţi la Conferinţă (17, 18 mai).

Adrian Brudan, directorul Forumului şi Manager Soluții Performanță Organizațională în cadrul Acumen Integrat, consideră că „Forumul Performanță, Strategie și Balanced Scorecard în România 2012 completează seria de evenimente dedicate profesioniștilor din România, interesați de managementul performanței. Prin aceste inițiative dorim să contribuim la creșterea nivelului de expertiză în cadrul organizațiilor din România prin integrarea de bune practici de la nivel național și internațional.”

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxă de participare, reduceri şi modalităţi de înscriere, vă invităm să accesaţi site-ul oficial al Forumului: forum.kpis.ro

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie românească de cercetare şi consultanță, cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în oferirea de soluţii în managementul performanței la nivel strategic, operațional şi individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performanței, audit de performanță, optimizarea folosirii indicatorilor de performanță, instruire profesională și management de proiect. Compania operează IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesioniști din România specializată în măsurarea și managementul performanței.

 Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactați:

Manager de proiect

Cosmin Dumitru Chindriș

Tel.:+40 740 963 913

Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Marketing

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing şi Comunicare

Tel.: +40 264 414 360 / +40 726 268 669

Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro 

Web: www.acumenintegrat.ro