Focus Training - Marketing Research și Statistică Aplicată

Cercetarea de marketing este o unealtă accesibilă atât firmelor medii cât și mari, nu doar multinaționalelor cu bugete dedicate. Know-how-ul, creativitatea și adaptarea metodelor la specificul firmei pot deseori înlocui bugete semnificative. Cercetările de marketing corect proiectate și interpretate sunt un pilon de bază al deciziilor de management și îmbunătățesc performanțele financiare ale firmei.

În perioada 28-29 martie 2013, Cosmin Nae va susţine în Bucureşti, Focus Training-ul - ”Marketing Research și Statistică Aplicată. Un Focus Training?” Este o sesiune intensă în care vă transmitem informațiile esențiale, într-un mod pragmatic, eficient și prietenos.

Este destinat personalului de marketing, oamenilor de brand, celor care activează în domeniul resurselor umane, în comunicare, public relations, factorilor de decizie în ceea ce privește strategia de business, vânzări, distribuție, managerilor de produs, antreprenorilor.        

Pentru mai multe informaţii privind training-ul Focus Training - ”Marketing Research şi Statistică Aplicată”, vă rugăm accesaţi link-ul: http://integratedconsulting.ro/servicii/business/marketing-research-si-statistica-aplicata/