FORUM INTERNAŢIONAL PE TEME DE ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ „MANAGEMENTUL PUBLIC COLABORATIV: CALEA CĂTRE O BUNĂ GUVERNARE LOCALĂ”

Revista Română de Administraţie Publică Locală în parteneriat cu Societatea Americană de Administrație Publică - Secțiunea de Practică în Management Public, Școala de Administraţie Publică din cadrul Universității Central Florida, Universitatea de Stat din Texas și alți parteneri naţionali şi internaţionali organizează în perioada 18-22 iunie 2014 în Braşov - Poiana Braşov, România, forumul internaţional pe teme de administraţie publică „Managementul public colaborativ, calea către o bună guvernare”.

Acest eveniment multilateral, ce se desfăşoară pe durata a patru zile, le oferă aleşilor locali şi funcţionarilor publici din România şansa de a se întâlni în mod direct cu omologi din sectorul public american, dar şi din alte ţări, şi de a discuta pe diferite teme, în situaţii diverse, atât în context formal, cât şi informal. Forumul explorează diferite abordări ale bunei guvernări, facilitând accesul la modele alternative de management public strategic utilizate în prezent în Statele Unite ale Americii şi în alte state ale lumii. Printr-o serie de sesiuni de prezentări, colocvii şi mese rotunde, finalizate cu o sesiune plenară, forumul îşi propune să confere putere prin cunoaştere autorităţilor locale, nivelul local fiind singurul unde cooperarea şi parteneriatele pot contribui eficient la dezvoltarea comunităţilor.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, vă rugăm să-i contactaţi pe dl. Ionuţ Iuria la numărul de telefon 0735.860.421, 0268.547.217 int. 17 sau la adresa de email ionut@rrapl.ro sau pe dna. Cristina Mîţă la numărul de telefon 0735.860.423, 0268.547.217 int. 12 sau la a d resa de email cristina@rrapl.ro.