Din 14 ianuarie 2016 ai întâlnire cu tine și cu afacerea ta: se lansează prima grupă Antreprenoris, program aplicat de training pentru antreprenori!

Sub conceptul inovativ ‘o întâlnire cu tine și afacerea ta’, Antreprenoris propune o abordare unică în România privind training-ul de business. Pe parcursul a 12 sesiuni - timp de 6 săptămâni, programul îmbină pregătirea antreprenorială aplicată cu elemente de autocunoaștere, conștientizare, coaching și învățare prin exemplu. Astfel, Antreprenoris este mai mult decât un program de training, constituind o autentică școală de antreprenoriat în care participanții au o întâlnire reală cu afacerile lor. Prima grupă este programată să înceapă pe 14 ianuarie 2016, în București.

Inițiativa Antreprenoris aparține companiilor membre AMCOR, International Consulting Expertise (ICE) și BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tănase, Partener și Director general ICE și Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est și Balcani.

Lucrul direct, cu propria afacere: următorul nivel în educația antreprenorială

‘Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorința de a contribui la îmbunătățirea mediului antreprenorial din România, prin construirea unui cadru de lucru în care fiecare este liber să își definească și să își implementeze propria viziune asupra succesului.’ – declară Sorin Faur, co-fondator al programului. Antreprenoris își propune o agendă cu cele mai importante subiecte de antreprenoriat susținute de lectori-practicieni cu reală substanță profesională. Toți trainerii sunt antreprenori la rândul lor, astfel încât programul se bazează pe experiența lor personală. Se lucrează individual și în echipe, iar antreprenorii învață în egală măsură de la traineri și de la colegi, aplicând totul pe datele propriei afaceri – de la bilanț și balanță la plan de business, specific de piață, context, angajați etc. 

Ce înseamnă ‘o întâlnire cu tine și cu afacerea ta’?

Alături de însușirea unor cunoștințe practice pentru creșterea sau înființarea unei afaceri, Antreprenoris aduce o schimbare fundamentală de viziune pentru antreprenori, bazată pe lucrul cu sine, cu valorile și convingerile sale, în cadrul unor exerciții de introspecție personală, autocunoaștere și coaching.

Gabriela Tănase, coach și co-fondator al programului declară: ‘La Antreprenoris totul începe de la  <<Cine ești tu? Și cum se reflectă asta în afacerea ta? >> Abordarea noastră este că fiecare antreprenor își pune amprenta personală asupra afacerii sale. Iar prin exercițiile transformaționale din program ne propunem să umplem spațiul dintre mediul în care se manifestă un antreprenor, să il confruntăm cu ceea ce face, spune, gândește și astfel să aibă posibilitatea de a-și redefini identitatea de antreprenor și a-și accesa întregul potențial.’

O abordare aplicată și o viziune 3600 asupra antreprenoriatului

Programul Antreprenoris durează 6 săptămâni (12 sesiuni) și este susținut de o echipă de 6 traineri, cu expertiză în domenii precum dezvoltare și strategie organizațională, consultanță, vânzări, marketing, contabilitate, resurse umane, dar și coachi.

După finalizarea programului, participanții beneficiază de o oră de consultanță de business sau coaching, într-o ședință 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, în funcție de nevoile fiecăruia.

Prima grupă Antreprenoris (de maxim 15 participanți) începe cursurile pe 14 ianuarie 2016, în București.

www.antreprenoris.ro