Curs Consulting- Tools, Skills & Ethics, 20-24 septembrie, București

 

În perioada 20-24 septembrie, la Bucuresti, AMCOR, Asociatia Consultantilor în Management din România, cu sprijinul Programului BAS/BERD România, organizează un nou curs de Consulting- Tools, Skills & Ethics.


Cursul "Consulting - Skills, Tools & Ethics" este un program de training unic, conceput cu scopul de a oferi o întelegere de ansamblu asupra consultantei în management.

Trainerii provin din firme de consultanţă româneşti de top (ENSIGHT Management Consulting, INTERACT Business Communication, SVASTA România, BDO România, Project Management Solutions), iar participantii au posibilitatea ca în fiecare zi de curs să ia contact cu câte o perspectivă diferită, de succes, asupra proiectelor de consultantă. 

Cursul se adresează atât consultantilor (vor beneficia de o introducere profesionistă în tematica consultanţei în management, precum şi de prezentarea modului de organizare a activităţii/modului de lucru al unui consultant profesionist), cât si persoanelor care doresc să urmeze o carieră în consultantă (vor înţelege natura consultanţei precum şi posibilităţile de dezvoltare în această profesie).

Pentru programul cursului, prezentarea trainerilor, si posibilitătile de înscriere, vă rugăm să accesati site-ul AMCOR, www.amcor.ro, sectiunea Formare Profesională pentru Consultanți.