„Cum selectează şi la ce foloseşte IMM - ul un consultant”- AMCOR la IMM Forum

În perioada 6-8 martie 2013, Romexpo şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România au organizat sub patronajul Ministerului Economiei - IMM Forum.

Evenimentul şi-a propus să ajute la simplificarea şi îmbunătăţirea cadrului de reglementare, la facilitarea accesului la finanţare şi încurajarea spiritului inovator al IMM-urilor şi la creşterea competitivităţii acestora, toate acestea prin crearea unei platforme de discuţii între toţi reprezentaţii sectorului IMM-urilor din România şi autorităţile din domeniu.

AMCOR a fost reprezentantă în cadrul acestui eveniment de către dl. Mihai SVASTA, membru în Consiliu Director AMCOR şi ambasador unic al standardului EN16114 în România. Dl. SVASTA a prezentat audienţei, alcătuită din reprezentanţi ai IMM-urilor, ai firmelor de consultanţă în management, modalităţile prin care un IMM poate selecta un consultant în management. Prezentarea s-a numit  „Cum selectează și la ce folosește IMM-ul un consultant?”.

Editia din acest an a fost destinată atât antreprenorilor cu experienţă, cât şi celor aflaţi la început de drum, în căutarea de noi tendinţe sau strategii eficiente de business.