Conferința Regională de la Timișoara

AMCOR are deosebita plăcere de a vă invita la Conferința Regională AMCOR din Timișoara cu tema ”Relația Consultant-Client: Criză. Comunicare. Etică”.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie a.c. în sala Atena din cadrul hotelului Timișoara.

Conferința va fi structurată în două părți: una de prezentări și una de sesiuni interactive pe trei teme date (strategii de gestionare a situațiilor de criză, comunicarea și efectele ei în relația cu beneficiarii misiunilor de consultanță și consultanța în management: între etică și profit).

Printre speakerii invitați la eveniment se numără: dl. Francesco d'Aprile (invitat special din partea ICMCI), dl. Sorin Caian (președinte AMCOR și reprezentant al companiei BDO Business Advisory), dl. Cristian Găină (reprezentant Gapa și partener local), dl. Marian Mocan (reprezentant Expert Consulting și partener local), dl. Ciprian Iorga (reprezentant Vertical Finance și partener local), dar și invitați din mediul academic, din domeniul bancar etc.

Agenda evenimentului este disponibilă aici

Vă rugăm să ne trimiteți confirmările dvs. de participare pe adresa alexandra.pusca@amcor.ro până pe data de 27 iunie 2014.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile.