Conferinţa Managementul Performanţei în România 2012, 25 - 27 octombrie, Sibiu

AMCOR, în calitate de partener media, împreună cu Acumen Integrat vă recomandă cea de-a doua ediţie a Conferintei Managementul Performantei in Romania care se va desfăşura în perioada 25-27 octombrie 2012, în cadrul hotelului Ramada din Sibiu.

Evenimentul reuneşte 15 manageri generali, operaţionali şi de resurse umane care, în cadrul a 15 sesiuni de prezentare şi 3 paneluri de discuţii, vor prezenta prin intermediul studiilor de caz proprii organizaţiei pe care o reprezintă aspecte-cheie din provocările, oportunităţile şi implicaţiile practicilor de management al performanţei la trei niveluri: strategic, operaţional şi individual.

Prima zi a evenimentului, 25 octombrie, va debuta cu un Masterclass susţinut de un vorbitor internaţional pe tema „Best Practices în Performance Management at International Level”. Prima zi va continua după prânz cu o serie de prezentări şi analize care reflectă experienţe reale în practicarea managementului performanței la nivel strategic.

Pe 26 octombrie, în cea de-a doua zi a evenimentului, vorbitorii vor prezenta participanţilor studii de caz, exemple şi instrumente cu privire la managementul performanţei la nivel operaţional şi individual.

27 octombrie, a treia zi a evenimentului, include 3 workshop-uri cu ateliere de lucru interactive şi materiale pe care participanţii le pot folosi începând cu ziua următoare a seminarului. Workshop-urile vor avea loc în paralel şi abordează temele: „Balanced Scorecard”, „Indicatori de Performanţă” şi „Criteriile de performanţă şi evaluarea angajaţilor”.

Evenimentul îşi propune să stimuleze interacţiunea dintre practicieni, specialişti şi antreprenori din diverse domenii printr-un networking de calitate şi să încurajeze spiritul de cunoaştere şi dezvoltare ca un mod eficient de a face faţă provocărilor practicilor de management al performanţei.

La conferinţă, delegaţii au oportunitatea să dezbată alături de vorbitori din companiile: OMV Petrom, IG Watteeuw România, Schaeffler România, Office Depot, Atos International, Garanti Bank, Bitdefender, Ambient, Plexus Manufacturing Solutions, Scandia Food.

Informaţii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul:

http://www.indicatorideperformanta.ro/conferinta-managementul-performantei

Membrii AMCOR beneficiază de tarife preferenţiale:

  • 100 Euro + TVA/pers. în loc de 120 Euro + TVA/pers. pentru înscrierea la o zi de conferinţă
  • 190 Euro + TVA/pers. în loc de 220 Euro + TVA/pers. pentru înscrierea la două zile de conferinţă

Dacă participă mai mult de o persoană de la aceeaşi companie sunt oferite reduceri suplimentare.

Pentru a consulta şi beneficia de ofertele de discount, vă rugăm să utilizaţi formularul de la link-ul următor: https://adobeformscentral.com/f=TUtYfAlOb0KwE5mgNP46YQ

Persoană de contact: Gabriela Grosu

Project Manager, e-mail: Gabriela.Grosu@acumen.ro tel.: 0726 268 669