Comunicat post-eveniment - Professional Corner Constanța - 7 septembrie 2015

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) a organizat pe data de 7 septembrie 2015, în colaborare cu partenerii săi din București și din Constanța o nouă ediție a evenimentului Professional Corner cu tema "Consultanță pentru elaborarea de strategii pentru dezvoltări inovative ale IMM și pentru managementul proceselor inovative”.

Evenimentul face parte dintr-un lung șir de întâlniri de business pe teme diverse de la inovare, achiziții publice, formarea consultanților, până la analizarea din punct de vedere științifico-ingineresc a Constituției României.

Conferința a avut loc în Sala Senatului de la Universitatea Ovidius din Constanța și a reunit un nr. de cca. 30 de participanți, profesioniști din domeniul consultanței în management, clienți ai acestora, dar și reprezentanți din mediul academic și din alte instituții economico-financiare.

Printre speakerii prezenți la eveniment s-au numărat: dl. Sorin Caian (președintele AMCOR și reprezentant al companiei BDO Business Advisory, companie membră AMCOR), dna. Daniela Marin (reprezentant Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare), dl. Costin Sorici (reprezentant Project Management Solution, firmă membră AMCOR), dl. Romeo Ilie (reprezentant Eurograph Ram Impex, firmă membră AMCOR) și dl. Cosmin Șerbănescu (președintele Institutului Național de Control Intern din România).

Prezentările susținute în cadrul evenimentului au avut ca teme: „AMCOR, profesionalism și etică”, ”Dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanță în afaceri – Programul BERD de finanțare a IMM-urilor << Small Business Support >>”, ”Reinventarea modelului de business pentru o afacere de servicii”, ”Consultanță pentru elaborarea de strategii pentru dezvoltări inovative ale IMM și pentru managementul proceselor inovative”, ”Elemente de control intern pentru IMM și SME”.

Prezentările susținute în cadrul evenimentului pot fi accesate aici:
Prezentare Sorin Caian
Prezentare Daniela Marin
Prezentare Costin Sorici
Prezentare Romeo Ilie
Prezentare Cosmin Șerbănescu

Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, dar și celor care au răspuns invitației de a participa.