Chestionar Cercetarea Pieței de Consultanță în Management din România

AMCOR, Asociația Consultanților în Management din România vă invită să vă alăturați și în acest an inițiativei de a realiza studiul ”Piața de consultanță în management din România în perioada 2018-2019”, completând chestionarul de mai jos:

https://1drv.ms/xs/s!Aura2cWuqlyxgQjengCJdjFEv0gb?wdFormId=%7B80F6A5E7%2D6D8E%2D4FC1%2DB2A7%2D63B42B318D87%7D 

Chestionarul pe care se bazează studiul este structurat în următoarele capitole:

1. Piața de consultanță în management din România în anul 2018

2. Piața de consultanță în management din România în anul 2019

3. Specificul firmelor și al proiectelor de consultanță din România în 2018. Previziuni 2019

Întrebările sunt orientate spre cunoașterea volumului și structurii cererii și ofertei de servicii de consultanță pe piața actuală din România, spre identificarea oportunităților și constrângerilor cu care se confruntă firmele de consultanță și spre măsurarea importanței profesionalismului și eticii pe piața de consultanță.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite - ne interesează doar părerile dvs. sincere, pentru a avea o imagine corectă asupra situației curente din piața de consultanță în management din România.

Chestionarul va fi disponibil spre completare până pe data de 31 iulie 2019. 

Completarea sa durează cca. 8 minute și se face anonim. Dacă doriți să primiți un exemplar al studiului vă rugăm să completați la finalul chestionarului o adresă de e-mail. Respondenții vor primi gratuit rezultatele studiului și vor avea oportunitatea să înțeleagă mai bine structura pieței de consultanță din România, să-și analizeze rezultatele financiare în contextul general al pieței, dar și să înțeleagă modul în care actorii din piață previzionează evoluția acesteia în anul 2019.

Vă mulțumim pentru participare!

Echipa AMCOR