BUSINESS DEVELOPING GROUP, FINANCIAL MANAGEMENT SERVICES, GORDIAN INC. EXPERT, noile firme de consultanță în management atestate de către AMCOR

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) a organizat pe data de 17 martie 2015, la sediul AMCOR din București, o nouă sesiune de atestare națională a firmelor membre.

Pentru sesiunea din această primăvară s-au înscris 7 firme de consultanță în management, dintre care 5 pentru atestare și 2 pentru reatestare.

Rezultatele sesiunii de Atestare/Reatestare Naţională 17 martie 2015 au fost: 3 firme atestate (BUSINESS DEVELOPING GROUP, FINANCIAL MANAGEMENT SERVICES, GORDIAN INC. EXPERT),  2 firme reatestate (VIVALEX CONSULT TEAM, EXPERT PROIECT 2002), și 2 firme  replanificate pentru sesiunea din toamna acestui an.

Certificatul de atestare națională AMCOR - un puternic diferențiator pe piața de consultanță în management din România

Procedura de atestare națională AMCOR are o tradiție de peste 10 ani și a fost creată conform standardelor Federaţiei Europene a Asociaţiilor din Consultanţă (FEACO), ținându-se cont în acordarea diplomei de atestare de 3 criterii: etica, logistica și know-how-ul firmei/persoanei fizice autorizate candidate.

Procedura de Atestare Naţională a fost dezvoltată pe de o parte pentru a satisface dorinţa clienţilor de diferenţiere a firmelor de consultanţă în management care activează pe piaţa de business din România, iar pe de altă parte, AMCOR dorea să fie mai selectivă în ceea ce priveşte calitatea firmelor membre (atestând doar firmele care pot dovedi activitatea şi proiectele efectuate în domeniul consultanţei în management), declară dl. Norbert Hoeckl, membru al comisiei de atestare naţională AMCOR.

Prin intermediul acestor sesiuni de atestare națională, AMCOR le oferă membrilor săi valoarea adăugată necesară pentru a face o diferenţă în prestarea de servicii calitative pe piața de consultanță în management din România, dar și o recunoaștere a apartenenței la o breaslă profesională.

Pentru mai multe informații despre procedura de atestare națională AMCOR, dar și lista firmelor membre atestate, accesați secțiunea Atestare Națională AMCOR a site-ului AMCOR.