Antreprenorii și investitorii se întâlnesc în mai puțin de 3 săptămâni la București pentru prima ediție a conferinței SMART MONEY Summit

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) vă recomandă să participați la prima ediție a conferinței SMART MONEY Summit. Evenimentul, prin temele abordate și-a propus să surprindă atât “the big picture” cât și detalii esențiale asupra ultimelor trenduri din economie și din mediul de business autohton, astfel încât conferința să fie nu doar un prilej bun de a face networking de calitate cât și de a beneficia de insight-uri utile.

SMART MONEY Summit se va desfasura în data de 22 octombrie la Ramada Majestic București, unde sunt așteptați antreprenori, investitori și profesionisti dornici să înveâe lucruri noi și să afle ultimele trenduri de business pentru a prospera pe piața din România.

Participanții vor asista la mai multe prezentări legate de cele mai de actualitate și relevante teme cu care se confruntă stakeholderii din domeniul economico-financiar. Evenimentul este un bun prilej pentru participanții din diverse medii de a împartăși noutăți și cunoștinte utile, care să contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic și al gradului de inovație din București și România. Abordarea acestui eveniment este una de tipul top-down, temele fiind structurate de la macro spre micro.

SMART MONEY Summit își așteaptă participanții cu un panel îndrăzneț de speakeri cu o vastă experiență în domeniile: financiar, bancar, piața de capital, imobiliar, al consultanței de business și IT&Tech.

 

Vorbitori în cadrul evenimentului sunt: Tudor Irimiea – Președinte Invest Club, Radu Ciofu – Analist Financiar Admiral Markets, Roxana Nica – Managing Director KeysFin, Dragoș Cabat – Managing Partner RisCo, Valentin Cișmaru – Director Dezvoltare RE/MAX Romania, Bogdan Mugescu – Business Development Specialist la BVB, Bianca Tudor – Fondatoare Elite Business Women, Florin Mureșan – CEO Squirrly LTD, Mircea Vădan – Investment Manager Seed for Tech.

Pretul unui bilet incepe de la 55€ si poate ajunge la 75€, in functie de perioada de achizitionare. Cei care doresc să rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de pret “Early Bird”.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.smartmoneysummit.ro/