Adunarea Generală AMCOR, 28 februarie 2019

Asociația Consultanților în Management din România, AMCOR, organizează pe data de 28 februarie 2019Adunarea Generală a membrilor. Evenimentul va avea loc în București, în prima parte a zilei, locația exactă urmând a fi comunicată.
 
Printre subiectele propuse spre dezbatere în cadrul AGA se numără: prezentarea raportului de activitate al AMCOR pentru perioada 2015-2018, prezentarea execuției bugetare pe anul 2018 și a propunerii de buget pentru anul 2019, prezentarea obiectivelor pe care și le propun candidații pentru funcțiile de președinte, vicepreședinți și membrii în Consiliul Director AMCOR pentru mandatul 2019-2021, votarea unor propuneri de amendare a statutului Asociației, votarea noului președinte AMCOR, a vicepreședinților și a membrilor noului Consiliu Director AMCOR pentru mandatul 2019-2021, votarea excluderii firmelor cu cotizații restante, votarea grilei de cotizații AMCOR, dar și discutarea viitoarelor așteptări de la AMCOR pentru următorii 3 ani.

Atașat puteți regăsi Convocatorul Adunării Generale AMCOR. Agenda mai poate suferi mici modificări. 

Vă rog ca până pe data de 15 februarie 2019 să confirmați sau să infirmați prezența dumneavoastră la Adunarea Generală, trimițând un e-mail la adresa alexandra.pusca@amcor.ro
 
În cazul în care nu puteți participa, vă rog să delegați dreptul dumneavoastră de a vota unui alt membru AMCOR. Menționez că pot vota numai firmele membre atestate național, care și-au achitat cotizația de membru. La eveniment pot participa toate firmele membre. Grila de voturi este disponibilă aici.
 
Atașat vă rog să regăsiți un model de împuternicire, precum și formularul de candidatură (pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să candideze pentru o poziție în Consiliul Director AMCOR); procurile scanate, precum și formularele de candidatură (dacă este cazul) trebuie trimise până pe data de 15 februarie 2019 la adresa de e-mail alexandra.pusca@amcor.ro.