AMCOR vă recomandă conferința dedicată antreprenoriatului „IMM ReStart - Descoperă-ți potențialul”, 12 mai la Sibiu

AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) în calitatea de  partener media al evenimentului, vă recomandă conferința “IMM ReStart - Descoperă-ți potentialul”, organizată  de Doingbusiness.ro pe data de 12 mai 2015, în cadrul Hotelului Hotel Hilton, Sibiu.

 Despre „IMM ReStart - Descoperă-ți potentialul”,  12 mai la Sibiu

În cadrul evenimentului, experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țară aduc în fața auditoriului informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor. Totodată, IMM ReStart oferă participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.

Majoritatea subiectelor abordate au aplicabilitate generală, fiind utile și companiilor mari și foarte mari. Temele abordate la conferința sunt de actualitate și aduc în prim plan noutăți din domeniul reglementărilor fiscale și legislative (EY România), principalele riscuri pentru afaceri, soluții de asigurare și management al riscului (Allianz-iriac Asigurari). Pentru o perspectivă  de business completă, conferința oferă și dezbateri cu privire la oportunitățile de dezvoltare personală, astfel, specialiști EY România și Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanța angajaților și psihologia vânzarilor.

Deoarece tehnologia este astăzi unul dintre cei mai importanți factori care pot influența dezvoltarea unei companii, conferința organizează și o sesiune de workshop care aduce în prim plan cele mai noi instrumente și soluții tehnologice. Astfel, se va discuta despre mobilitate și resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile (Telekom), dar și despre direct marketing, generare leaduri de vânzari, comunicare și portalurile de business (Kompass România).

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014 , întâlnirile private gratuite cu vorbitorii conferinței sunt disponibile pentru participanți și ediția aceasta, și pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=sibiu.

„Caravana IMM ReStart revine la Sibiu cu același format interactiv, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1200 de antreprenori din întreagă țara au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri. În 2015, caravana <<IMM ReStart>> a debutat la Brașov și a continuat la Arad, Sibiul fiind a treia oprire de anul acesta, urmând să ajungă până la sfârșitul anului în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor intreprinzatori provocarea de a-și descoperi potențialul”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro. 

Evenimentul de la Sibiu va fi moderat de Radu Șoviani și este organizat în parteneriat cu: Telekom România (Partener Principal), Allianz-Țiriac Asigurări, EY România, Kompass România, Microsoft România, TNT Computers, Coface, REI Finance Advisors, Equatorial (Parteneri) și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu (Organizație Suport). Partenerii media sunt: Agerpres, Kiss FM Sibiu, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, Cariere, Spatiul Construit, Manager Express, Monitorul de Mediaș, EvenimenteBiz, SibiuNews, Mesagerul de Sibiu, Amcor și AvocatNet.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe baza de înscriere prealabilă. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Pitești (28 mai 2015), Iași (9 iunie 2015), Târgu Mureș (17 septembrie 2015), Galați/Brăila (15 octombrie 2015) și Oradea (19 noiembrie 2015).

Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri, vă rugăm sa accesați site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/32.

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia românească precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe dna.Silvia Codrea,event planner, la adresa de email:silvia.codrea@ibp.ro.