AMCOR vă recomandă conferinţa “Fabricat în ROMÂNIA”, un eveniment dedicat brand-urilor româneşti de succes!

AMCOR, în calitate de partener media, vă invită să participaţi la conferinţa „Made in România” care va avea loc pe data de 11 iulie în cadrul salonului Jubile din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Accendo Training - TSI Consultanţă & Training.

Despre eveniment

În cadrul evenimentului vor exista 4 panel-uri  principale cu următoarele teme de discuţie: “Mediul de business”, “Consolidarea şi dezvoltarea brand-urilor românesti”, “Brand-uri autohtone” şi “Oportunităţi de viitor”.

Conferinţa va aduce laolaltă antreprenori, directori generali şi directori de dezvoltare, proprietari de afaceri mari şi mici şi, nu în ultimul rând, oameni pasionaţi de afaceri în general şi îndrăgostiţi de România şi de produsele româneşti în special.

Printre temele care vor fi discutate, amintim:

- coordonatele generale ale mediului de afaceri actual;

- consolidarea şi dezvoltarea unui brand românesc;

- compatibilitatea brandurilor româneşti cu pieţele străine;

- oportunităţi de viitor, previziuni şi soluţii de rezervă, impactul politicului asupra mediului de afaceri.

Speech-urile vor avea un grad ridicat de interactivitate, vor fi însoţite de prezentări video şi vor aduce perspective complementare pentru o imagine  completă asupra tematicii: management, marketing, dezvoltare şi research, legislaţie, resurse umane etc.

Participanţii care se înscriu la acest eveniment până pe data de 15 iunie vor beneficia şi de oferta early bird plătind doar 300 lei + TVA, ulterior preţul unui bilet  fiind de 400 lei + TVA.

Mai multe detalii despre eveniment aflaţi la numărul 0735 211 513 sau pe adresa de e-mail marketing@accendotraining.ro.