AMCOR vă recomandă conferinţa ”Afaceri din Pasiune”- 11.10.2013 Bucureşti

AMCOR, în calitate de partener media al evenimentului, vă invită să participaţi la conferinţa ”Afaceri din Pasiune” organizată  de către  Accendo Training. Evenimentul va avea loc pe  data  de 11 octombrie 2013 în cadrul Hotelului Marshal Garden din Bucureşti.

Iată coordonatele :

- 11 octombrie 2013, orele 10:00- 15:30  Hotel Marshal Garden

- Speakeri: Alice Nastase, Luana Ibaka, Radu Moraru, Camelia Sucu, Mihaela Rădulescu.

- Moderator: Andrada Sas

- Invitat surpriză

„Cât de important este să faci ce-ţi place în viaţă? Dar să ai bani? De cele mai multe ori, oamenii consideră că cele două situaţii se exclud reciproc, sau, în cel mai bun caz, consideră că a face bani făcând ceea ce-ţi place este ceva rezervat unui număr mic de oameni, norocoşii cărora soarta le-a scos în cale soluţiile potrivite. Ne propunem ca prin acest eveniment să arătăm că aceste soluţii sunt la îndemână oricui, că oricine îşi poate monetiza pasiunile, transformându-le în veritabile surse de bunăstare şi stabilitate.

Persoanele înscrise pe site-ul  http://afaceri.accendotraining.ro/ până la data de 1 septembrie vor beneficia de un preţ promoţional.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe dna. Silvana Oprea la numărul de telefon: 0735 211 513 sau pe adresa de e-mail silvana.oprea@accendotraining.ro.