AMCOR vă recomandă Expoziţia Internaţională de Software – BINARY 2012

AMCOR, în calitate de partener instituţional al evenimentului, vă invită să participaţi la Expoziţia Internaţională de Software-BINARY 2012.

Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES), împreună cu Grupul Agora şi Precise Marketing reamintesc companiilor interesate să participe ca Expozanţi la cea de-a zecea ediţie BINARY, că mai au doar o lună la dispoziţie pentru a se înscrie.

Firmele au dreptul de a-şi alege cele mai bune locaţii în cadrul standului expoziţional, pe măsura înscrierii lor. Evenimentul, cel mai important şi singurul de tip B2B din industria de profil din România, va avea loc între 7 şi 9 noiembrie, la Biblioteca Naţională a României, din Bucureşti.

Ediţia de anul acesta a Expoziţiei Internaţionale de Software – BINARY 2012 va consta în trei zile de expoziţie cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii şi produse IT pentru sectoarele de business din toate domeniile, conferinţe susţinute de furnizorii de servicii și soluţii IT, dar şi de întâlniri de matchmaking, care vor permite o comunicare directă, programată, între un vizitator şi reprezentanţii companiilor de care acesta este interesat.

BINARY se adresează atât firmelor de IT şi software, cât şi companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi şi eficiente soluţii software pentru business.

Tematica expoziţiei din acest an va acoperi: Soluţii de administrare a afacerilor de tip ERP, Soluţii de gestiune a relaţiilor cu clienţii de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Soluţii financiar-bancare, Soluţii de securitate IT, Soluţii eHealth, Aplicaţii mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Soluţii de monitorizare şi control acces, Servicii IT, Soluţii de promovare a afacerilor, Soluţii pentru administraţie şi servicii publice, Alte soluţii şi servicii IT de business.

Domeniile de activitate cărora li se adresează soluţiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar şi al asigurărilor, sectorul HoReCa şi turism, Aplicaţii mobile, Retail şi distribuţie, textile, mobilier şi alte domenii de producţie şi servicii.

Participarea la BINARY 2012 ca Vizitator este gratuită şi se realizează prin înscriere pe site şi prezentarea cărţii de vizită organizatorilor, în ziua evenimentului.

Evenimentul este susţinut de Parteneri Instituţionali precum: EuroCloud - Asociaţia Industriei de Cloud Computing, ISOC - Internet Society Romania, AMCOR - Asociaţia Consultanţilor în Management din România, ANEIR - Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România, Camera de Comerţ a Municipiului Bucureşti şi toate Asociaţiile Profesionale membre ale Consiliului de Export al României.

Pentru mai multe informaţii puteți accesa:

www.binary.aries.ro

https://www.facebook.com/BinaryExpo

Persoană de contact: dna. Lavinia Udrea

PR Consultant 

Tel:  0762 648 749  / 0721 222 818 

E-mail: udrea.lavinia@gmail.com

Web: www.binary.aries.ro