AMCOR vă recomandă Conferinţa "Condiţia profesionistului liberal în societatea românească - perspectiva asociaţiilor membre"

UPLR (Uniunea Profesiilor Liberale) în colaborare cu BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ organizează  cea de-a VI-a ediţie a Conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România".

Evenimentul va avea loc pe 5 noiembrie 2013 în cadrul hotelului Marshal Garden din Bucureşti, sala Panoramic (Calea Dorobanţilor, nr. 50B).

Tema Conferinţei se referă la "Condiţia profesionistului liberal în societatea românească - perspectiva asociaţiilor membre".

Prin această temă UPLR își dorește să demonstreze rolul şi importanţa deosebită pe care sectorul socio-economic al profesiilor liberale îl are asupra beneficiarilor serviciilor prestate (publicul larg).

La Conferinţă vor participa reprezentanţi ai asociaţiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre UPLR, ai unor autorităţi publice, instituţii şi organizaţii relevante pe plan naţional.

Înregistrarea participanţilor se va face în intervalul orar 09:00-09:30, iar lucrările Conferinţei vor începe la ora 09:30 şi se vor încheia la ora 13:45.

Persoanele care doresc să participe la lucrările Conferinţei şi nu sunt sponsorizate de asociaţiile membre sau nu deţin calitatea de invitat, vor achita o taxă de participare în valoare de 250 lei.

Confirmarea participării la eveniment se va face până pe data de 30 octombrie 2013 la nr. tel./fax: 021.312.45.82 sau pe e-mail: uplr@uplr.ro.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, vă rugăm să accesaţi website-ul UPLR www.uplr.ro, rubrica CONTACT.