AMCOR vă invită să participaţi la IMM Forum „Business-ul românesc între provocări şi reuşite”

AMCOR, în calitate de partener media, vă invită să participaţi la IMM Forum „Business-ul românesc între provocări şi reuşite”. Evenimentul va avea loc între 13 - 15 martie 2014 în cadrul sălii de conferinţe Titulescu din Centrul Expoziţional ROMEXPO.

Despre eveniment:

După un an plin de încercări, mediul de afaceri românesc a reuşit să încheie anul 2013 pe un trend pozitiv, mult peste aşteptările oficialilor din domeniu. Deşi aflate încă la coada clasamentului din punct de vedere al inovaţiei şi tehnologizării, având de-a face şi cu un sistem legislativ greoi, afacerilor antreprenorilor autohtoni duc lupte grele pentru reuşită.

În acest context, reprezentanţi de seama ai instituţiilor publice şi private din domeniu se reunesc timp de trei zile la ROMEXPO în cadrul celui mai complex eveniment B2B din România destinat întreprinderilor mici si mijlocii – IMM Forum.

Astfel, între 13 şi 15 martie, Sala Titulescu din Centrul Expozitional ROMEXPO va găzdui numeroase seminarii şi conferinţe pe teme de interes precum: planuri de investiţii pentru IMM-uri, susţinerea creditării, module informaţionale pentru gestionarea şi promovarea afacerilor pe Internet sau soluţii pentru antreprenorii aflaţi la început de drum.

“Companiile româneşti mai au încă un drum lung de parcurs până la a putea spune că au ajuns la nivelul economiilor avansate din Europa. Evenimentul IMM Forum vine tocmai pentru a oferi sprijin informaţional şi nu numai agenţilor economici, indiferent de stadiul de dezvoltare.Vor fi discutate proiecte, vom încerca să oferim soluţii la problemele antreprenorilor dar cel mai important, vom crea cadrul propice pentru comunicare şi noi proiecte” declară Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Între 13 şi 15 martie, antreprenorii care vor participa la IMM Forum vor putea afla cele mai noi informaţi de la instituţii precum Fundaţia Post-Privatizare, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor, Grupul Financiar SACE – aparţinând de Ministerul Economiei şi Finanţelor din Italia, Asociaţia Română pentru Industrie Electronică şi Software sau Institutul Naţional de Statistică.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să accesaţi: www.imm-expo.ro

Programul de vizitare a expoziţiei este următorul:

13 - 14.03. 2014 între orele 10.00 - 18.00

15.03. 2014 între orele 10.00 - 16.00

Preţ bilet de acces: 15 lei