AMCOR recomandă: ”Sărbătorim World Quality Day 2018! Quality: A question of trust”

În fiecare an, a doua joi din luna noiembrie este „Ziua Mondială a Calității”. În 2018, sărbătorim World Quality Day pe 8 noiembrie.
 
Tema de anul acesta este: Calitatea - O chestiune de încredere / Quality - A question of trust!

În lumea de business din orice perioadă, reputațiile se bazează pe încredere. Încrederea este greu de câștigat, dar se poate pierde într-o clipă cu mare ușurință. Prin urmare, în 2018, sărbătorim rolul pe care fiecare organizație îl joacă în construirea și susținerea încrederii pentru toate părțile interesate: clienți, furnizori, angajați, autorități de reglementare, acționari și societatea în general.
 
Profesioniștii în managementul calității știu că menirea lor este să ajute organizațiile în crearea sistemelor  capabile de a asigura că activitatea acelor organizații livrează în mod consecvent promisiunile sale către clienți și părțile interesate, un cadru care să ajute organizațiile să înțeleagă riscul operațional, să diminueze acest risc și să îmbunătăţească activitatea.
 
În fiecare organizație, aceste sisteme combinate cu propria cultură a calității, reprezintă de fapt investiția acelei organizații în încredere și reputație. În acest sens, se poate spune că profesioniștii în managementul calității sunt partenerii de afaceri în creșterea încrederii pe care părțile interesate o au în acea organizație!
 
De aceea, noi, în calitate de profesioniști în calitate, având menirea de a propaga metodele corecte în această meserie, ne-am propus să sărbătorim WQD 2018 printr-un webinar free cu tema „Despre ISO 9001:2015 sau Cum dezvoltăm un Sistem de Management al Calității simplu, eficient și eficace?”
 
De ce am ales această temă?
 
Au trecut trei ani de la lansarea noului standard în managementul calității, toate organizațiile și-au adaptat sistemul propriu la cerințele noi - sau cel puțin așa ar fi trebuit (!). Dar, în acești trei ani, noi, în activitățile de consultanță și de audit, am observat că standardul nu s-a înțeles, sau s-a înțeles greșit, și considerăm că este datoria noastră să îndreptăm, atât cât ne stă în putere această realitate. 
 
Așa că, vă invităm alături de noi, să împărtășim din experiențele celor trei ani de noutăți în managementul calității, să învățăm împreună lucruri noi sau să lămurim ce nu am înțeles încă. Nu știm dacă în toți anii anteriori ne-am câștigat încrederea dvs., dar cu siguranță am încercat!
 
Gazdă și prezentator:

Angela Gurău, Senior Management Consultant, Lead Auditor, Asociat fondator al ThesanCo SRL (firmă membră AMCOR) de profesie inginer specializarea Automatizări și Calculatoare cu peste 20 de ani de inginerie practicată în diferite sectoare de activitate; Senior management consultant cu o experiență de peste 15 ani în proiectarea, documentarea, implementarea și certificarea Sistemelor de Management conform standardelor internaționale; Lead Auditor cu sute de audituri derulate (audituri interne, de secundă parte, de terță parte).