AMCOR recomandă PMdays 2012 - Project Management Trends, 25-26 mai

AMCOR, în calitate de partener media, împreună cu PMI ROMANIA CHAPTER vă recomandă PMdays 2012 - Project Management Trends. Evenimentul se va desfăşura în perioada 25-26 mai, prima zi fiind dedicată conferinţei, iar cea de-a doua zi workshop-urilor având ca teme: inovarea, program management-ul, metodologia Agile şi Microsoft Project. Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza Hotel.

De ce Fredrik Härén la PMdays 2012?

Ţările aflate în curs de dezvoltare trăiesc vremuri înfloritoare din punctul de vedere al creativităţii.

Fredrik Härén, renumit autor şi speaker pe teme legate de creativitate, a dorit să înţeleagă această explozie de creativitate, să-i descopere efectele şi modul în care va influenţa întreaga omenire. Astfel, şi-a ocupat ultimii cinci ani vizitând ţări aflate în curs de dezvoltare şi discutând cu persoane ce au legatură, într-un fel sau altul cu mediul de business şi cu creativitatea.

Rezultatul acestui demers a fost cuprins într-o carte – „The Developing World” – o carte despre lumea în curs de dezvoltare.


Intrigaţi de acest demers şi curioşi de a afla ce înseamnă cu adevărat creativitatea şi de ce este ea extrem de importantă în ziua de azi, l-am invitat pe Fredrik Härén anul acesta la Pmdays 2012.

Participând la ediţia din acest an a PMdays 2012 veţi avea ocazia cea mai bună de a beneficia de experienţa acestui speaker în domeniul inovării şi creativităţii – experienţă câştigată în decursul a mai mult de 12 ani de activitate în domeniul dezvoltării creativităţii, în peste 1.000 de companii din peste 40 de ţări.


Pe lângă cartea „The Developing World” ce va fi oferită tuturor participanţilor la eveniment, ideile lui Fredrik Härén ne vor fi dezvăluite în cadrul unei prezentări organizată în prima zi a conferinţei (25 mai 2012), precum şi în cadrul unui workshop desfăşurat în cea de-a doua zi (26 mai 2012)


Pentru a vă familiariza cu ideile lui Fredrik Härén despre creativitate şi inovare, despre modul în care o explozie de creativitate în ţările aflate în curs de dezvoltare va schimba întreaga lume vă invităm să vizitaţi site-ul  www.interesting.ro.

Detalii înscriere eveniment:

Membrii AMCOR beneficiază de un discount de 5% la înscrierea pentru acest eveniment.

Pentru a beneficia de acest discount în momentul plasării comenzii, la pasul de completare a datelor comenzii, pe pagina: http://pmi.ro/facturare/, vă rugăm să introduceţi în câmpul observaţii referitoare la comanda" codul: "AMCORPMdays2012". Discountul va fi aplicat la suma finală a comenzii, după confirmarea acesteia. O persoană din partea organizatorilor vă va contacta pentru a vă confirma discountul şi pentru a vă trimite factura proforma care să includă acest discount".


Vă puteţi înscrie separat la conferinţă sau la unul din cele 4 workshop-uri sau puteţi alege unul dintre pachetele speciale, care va asigura participarea atât la conferinţă, cât şi la workshop-ul ales de dumneavoastră.
 
Pentru informaţii şi înregistrare la eveniment, vă invităm să vizitaţi site-ul www.pmdays.ro sau o puteţi contacta pe dna. Ana Maria Paraschiv la următorul număr: 0723.564.688.