AMCOR recomandă IMM FORUM (eveniment amânat pentru luna martie a.c.)

AMCOR, în calitate de partener de promovare, va participa în luna martie a anului 2012 la IMM Forum – Soluții pentru IMM-uri. Evenimentul este o iniţiativă care îşi propune să sprijine mediul de afaceri din România şi se adresează tuturor celor interesaţi de dinamica acestui sector. 

Evenimentul se va desfășura sub formă de forum, oferind posibilitatea firmelor de a discuta direct cu autorităţi şi cu instituţii de profil. Workshop-urile organizate cu experţi din domeniu îşi propun să contribuie la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial. În cadrul acestui eveniment, AMCOR, prin intermediul domnului Sorin Caian, președintele Asociației, va susţine prezentarea “Rolul AMCOR pe piaţă de consultanţă în management din România”.

În prima zi a Forumului IMM vor fi două sesiuni de discuţii: Sesiunea 1 ce va cuprinde Programe guvernamentale pentru dezvoltarea IMM-urilor, specifice fiind Programul pentru tinerii debutanţi în afaceri, Programul Start, Programul Mihai Kogălniceanu şi Sesiunea 2, bazată pe atitudine şi acţiune pentru a da curaj antreprenorilor români, abordând teme precum Rolul IMM-urilor inovative, Networking sau Facilităţi fiscale pentru mediul de afaceri.

A doua zi este dedicată antreprenoriatului feminin şi încurajării spiritului inovator al IMM-urilor şi creşterii competitivităţii.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Guvernului României, va avea loc în sala de conferințe Titulescu a Centrului Expozițional Romexpo.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.imm-expo.ro.