AMCOR prezentă în FORUMUL IMM-urilor, broşură emisă de Guvernul României

AMCOR, în calitate de partener de promovare, a participat în perioada 14-15 martie 2012 la IMM FORUM - Soluţii pentru IMM-uri. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Guvernului României şi s-a desfăşurat în sala Nicolae Titulescu, a Centrului Expoziţional Romexpo.

Evenimentul s-a desfăşurat sub formă de forum şi a oferit posibilitatea firmelor de a discuta direct cu autorităţile şi cu instituţile de profil. Workshop-urile organizate cu experţi din domeniu au contribuit la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial. În cadrul acestui eveniment, AMCOR, prin intermediul domnului George Mateescu, membru în Consiliul Director al Asociației, a susţinut prezentarea Piaţa de consultanţă dedicată IMM-urilor - experienţa AMCOR.

Pentru a surprinde ideile vehiculate pe parcursul celor trei zile de dezbateri, Guvernul României a elaborat broşura FORUMUL IMM-urilor. Această broşură reprezintă un util material informativ pentru toate IMM-urile interesate să-şi dezvolte afacerea, să devină competitive atât pe piaţa autohtonă, cât şi pe cea internaţională. Totodată, îşi propune să deschidă apetitul antreprenorial al celor care au o idee bună de afacere, dar nu au găsit încă oportunitățile financiare necesare.

În cuprinsul acestei broşuri emise de către Guvernul României se regăsesc şi mijloacele prin care AMCOR susţine piaţa de consultanţă în management din România, cu accent pe Atestarea Naţională şi pe Certificarea Internaţională.

Broşura poate fi descărcată aici