AMCOR lansează proiectul ”Cauţi un consultant etic şi profesionist? AMCOR te ajută în demersul tău!”

 

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, prin proiectul consultant@amcor.ro, vine în sprijinul organizaţiilor-client în procesul de selectare a unui consultant profesionist şi etic prin diseminarea cererii de ofertă către 80 de firme de consultanţă în management.

De ce un client apelează la firme de consultanţă membre AMCOR ?

  • · Pentru că firmele care fac parte din AMCOR trec printr-o procedură de atestare profesională riguroasă, organizată după standardele FEACO (Federaţia Europeană a Asociaţiilor din Consultanţă), strategia fiind construită pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii şi cel al know-how-ului.
  • ·  Deoarece consultanţi care provin din firmele atestate de AMCOR pot să deţină titlul de Certified Management Consultant (CMC) oferit de ICMCI, recunoscut în peste 50 de state. Astfel, prin firmele membre AMCOR puteţi desfăşura proiecte internaţionale.
  • · Prin aderarea la AMCOR, firmele de consultanţă şi training în management adoptă un comportament profesional şi etic în relaţie cu clienţii şi cu concurenţii. Comisia de etică din cadrul AMCOR deţine autoritatea de a sancţiona situaţiile de încălcare a codului etic de firmele nemembre prin diseminare acestor cazuri în mediul de afaceri românesc.

Persoanele interesate pot trimite cererea de ofertă la adresa: consultant@amcor.ro. Informaţii privind elaborarea cererii de ofertă puteți găsi pe site-ul Asociației, www.amcor.ro, în secţiunea Cauţi un consultant profesionist şi etic?