AMCOR a republicat Management Consulting- A guide to the profession

 

Management Consulting: A guide to the profession, publicat de Biroul Internațional al Muncii (ILO Geneva), editat de dr. Milan Kubr, reprezintă o carte de referință pentru profesia de consultant în management.

Manualul a fost publicat în patru ediții (în perioada 1976 - 2002)  și Asociația Consultanților în Management din România, AMCOR, deține drepturile de proprietate intelectuală asupra ediției a doua a acestei lucrări, versiunea în limba română, ediția ce a fost publicată în România în 1992.

Republicarea de către AMCOR, în varianta electronică, a manualului Management Consulting publicat în 1992, reprezintă un răspuns la numeroasele solicitări primite din partea consultanților români, membri sau nemembri ai AMCOR, de a pune la dispoziția pieței un material sinteză cu privire la profesia de consultant în management.

Management Consulting se adresează consultanților, clienților (cumpărători și/sau utilizatori de servicii de consultanță), studenților și profesorilor, reprezentanților mass-media și politici ce pot influența sectorul consultanței în management, precum și tuturor celor interesați de acest domeniu. Noi recomandăm această lucrare oricărui specialist care începe o carieră în consultanță.

Management Consulting- A guide to the profession, versiunea Mai 2011 este disponibilă membrilor AMCOR în secțiunea Materiale profesionale, după logare.