AMCOR Awards premiază excelenţa în consultanţă

Misiunile de consultanță în afaceri, recunoscute la nivel național și internațional într-o competiție de renume.  AMCOR Awards este o competiție, organizată de Asociația Consultanților în Management din România, prin care se premiază proiectele de consultanţă în management şi de afaceri, care au reuşit să ridice și să promoveze în mediul de afaceri din România.

Prima  ediţie a competiției a avut loc anul trecut. “AMCOR Awards înseamnă, pentru companiile care au participat la acest concurs, o evidenţiere a activităţii şi rezultatelor lor atât pe piaţa naţională de consultanţă, cât şi la nivel internaţional, prin participarea la Constantinus European Award. Evenimentul reprezintă o bună oportunitate prin care firmele îşi pot promova cele mai bune misiuni şi prin care îşi pot consolida relaţia cu beneficiarii proiectelor de consultanță. AMCOR Awards este echivalentul recunoaşterii serviciilor de consultanţă prestate cu standarde de calitate înalte, cu accent pe respectarea codului deontologic al profesiei, al comunicării eficiente între client şi consultant şi al metodelor de inovare în domeniul consultanţei în management. Nu în ultimul rând, AMCOR Awards reprezintă un excelent mijloc de comunicare şi relaţionare cu mediul de afaceri pentru companiile care prestează servicii de consultanţă la standarde profesionale şi deţin evaluări de excepţie din partea partenerilor lor de afaceri”, ne-a declarat Teodora Buga, manager comunicare AMCOR.

Companiile de consultanţă, membre AMCOR, sunt stimulate să participe la acest concurs al misiunilor de consultanţă, participarea lor fiind o dovadă a valorilor pe care AMCOR Awards le promovează pe piaţa de consultanţă în management. În plus, cei care participă la competiție vor avea un plus de notorietate pe piaţa de afaceri din România, câştigarea etapei naţionale a competiţiei aduce atât pentru firma de consultanţă, cât şi pentru consultantul în management care a realizat proiectul câştigător, creștere a vizibilității în business și o mai bună poziționare pe piaţă.

AMCOR Awards stimulează emulaţia şi competivitatea pe criterii profesionale ale comunităţii de consultanţi în management la nivel naţional, în cadrul AMCOR şi la nivel internaţional, în cadrul ICMCI şi FEACO. Mai mult decât atât, participarea la competiție consolidează relaţia dintre client şi consultantul în management, întrucât participarea la AMCOR Awards reprezintă o muncă de echipă, împreună cu clientul pentru care s-a realizat misiunea de consultanţă, acesta fiind inclus în toate etapele concursului, de la completarea documentaţiei pentru AMCOR până la evaluarea finală a proiectului. Nu în ultimul rând, cei care se înscriu în concurs trebuie să știe că cel care va câștiga AMCOR Awards va reprezenta România în etapa internaţională, Constantinus International Award, sau cea europeană, Constantinus European Award şi va candida alături de candidaţi din ţări precum Marea Britanie, China, Norvegia sau Austria pentru marele premiu din domeniu.

 Puteţi citi continuarea articolului aici.

Broşura poate fi downloadată aici.

Materialul „Amcor Awards premiază excelenţa în consultanţă” a apărut în numărul din august al publicaţiei Jurnal de Afaceri.