AMCOR Awards - Recunoaşte excelenţa în consultanţa în management din România!

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) are deosebita  plăcere de a anunţa lansarea primei ediţii a concursului  „AMCOR Awards” - care premiază excelenţa în consultanţa în management şi de afaceri din România. AMCOR Awards reprezintă etapa naţională a „Constantinus International” şi „Constantinus European Award”.

„AMCOR Awards - Recunoaşte excelenţa în consultanţa în management din România” se  adresează consultanţilor individuali şi companiilor de consultanţă membre AMCOR avand o reputaţie excelentă pe piaţa de afaceri din România, care au adus o contribuţie importantă în promovarea standardelor profesionale ridicate în acest domeniu şi deţin evaluări foarte bune din partea partenerilor lor de afaceri.

Prin intermediul acestui concurs, AMCOR îşi propune să premieze misiunile de consultanţă în management şi de afaceri care au reuşit să promoveze în mediul de afaceri din România rezolvari la standarde calitative înalte, o comunicare eficienţă între client şi consultant precum şi inovarea în domeniul consultanţei în management şi de afaceri.

AMCOR Awards este un concurs cu o frecvenţă anuală, ediţia de anul acesta desfăşurându-se  în intervalul 15 mai – 1 octombrie 2013. Proiectele înscrise în concurs vor fi evaluate de un juriu independent, cu consultarea reprezentantilor clientilor respectivi . Juriul AMCOR Awards este alcătuit din 2 consultanţi cu o importantă experienţă în domeniu şi un reprezentat al mediului academic din România.

Anunţarea câştigătorilor concursului „AMCOR Awards” si decernarea premiilor va avea loc în cadrul Conferinţei Naţionale AMCOR, din luna noiembrie a acestui an. Câştigatorii etapei naţionale vor avea oportunitatea să reprezinte România în cadrul competiţiei organizată la nivel internaţional în cadrul concursuluiConstantinus International” din Austria, precum şi in cel organizat la nivel european – „Constantinus European Award”.

Pentru detalii privind procedura de participare la concurs vă rugăm să accesaţi site-ul AMCOR, secţiunea AMCOR Awards