Comisia Profesională Metodologică

 

Misiunea Comisiei Profesionale Metodologice este de a promova un cadru unitar de definire a profesiei de consultant în management și a consultanței în management ca domeniu economic.


Activităţile Comisiei:


1. Revizuirea definiției consultanței în management

2. Elaborarea și diseminarea către consultanți de materiale profesionale utile în procesul de dezvoltare profesională continuă

3. Sprijinirea AMCOR în organizarea evenimentelor de formare profesională adresate consultanților prin revizuirea agendei și a materialelor suport

4. Reprezentarea AMCOR în grupurile de lucru constituite în cadrul altor organizații ce au drept scop definirea profesiei (participare în cadrul UPLR la crearea legii cadru a profesiilor liberale).

Documentele elaborate de către Comisie vor fi sub egida AMCOR, vor fi disponibile spre consultare tuturor membrilor AMCOR şi vor fi aprobate de membrii CD AMCOR.


Coordonator: Mihai Svasta, Managing Partner SVASTA ICG Romania, mihai.svasta@integratedconsulting.ro


Document de pozitie AMCOR - ANAF_iun.2014.pdf - La solicitarea adresată de către dna.Ministru Ioana Maria PETRESCU, AMCOR a transmis un document în care au fost incluse principalele probleme precum și propunerile formulate de către membri Asociației, în ceea ce provește relația contribuabililor cu reprezentanții ANAF.

AMCOR a pregătit și susținut pe data de 1 noiembrie 2011, în cadrul celei de-a patra ediții a conferinței Ziua Profesiilor Liberale din România (organizată de UPLR), Definiția profesiei liberale.

Prezentarea susținută de domnul Mihai Svasta în cadrul evenimentului este disponibilă aici.