AMCOR Awards

 

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) are deosebita plăcere de a anunţa lansarea celei de-a cincea ediţii a AMCOR Awards - concursul care premiază excelenţa în consultanţa în management şi de afaceri din România. AMCOR Awards reprezintă etapa naţională a Constantinus International şi Constantinus European Award.

AMCOR Awards - Recunoaşte excelenţa în consultanţa în management din România! se adresează consultanţilor individuali şi companiilor de consultanţă membre AMCOR care deţin o reputaţie excelentă pe piaţa de afaceri din România, care au adus o contribuţie importantă în promovarea standardelor profesionale ridicate în acest domeniu şi care deţin evaluări excepţionale din partea partenerilor lor de afaceri.

Prin intermediul acestui concurs, AMCOR îşi propune să premieze misiunile de consultanţă în management şi de afaceri care au reuşit să promoveze în mediul de afaceri din România standarde calitative înalte, o comunicare eficientă între client şi consultant, precum şi inovarea în domeniul consultanţei în management şi de afaceri.

 

CALENDAR

Lansarea - 15 august 

15 august - 14 octombrie - Perioada de depunere a dosarului de candidatură

14 - 21 octombrie - Verificarea dosarului de candidatură

21 - 28 octombrie - Evaluarea proiectului de către membrii Juriului AMCOR Awards

31 octombrie - Susţinerea interviului

1 -  4 noiembrie - Desemnarea câștigătorilor

Ceremonia de decernare a premiilor AMCOR Awards

 

Documentaţia necesară pentru înscrierea în concursul AMCOR Awards este disponibilă aici.

Persoanele interesate să participe la acest concurs sunt rugate să transmită dosarul de candidatură în termenele prevăzute mai sus pe adresa de e-mail alexandra.pusca@amcor.ro